Wie ben ik?
Mijn naam is Sem Konings. Ik zit op het vwo op het Metis Montesorri lyceum. Momenteel ben ik 18 jaar oud en sta volop in het leven. In mijn privéleven houd ik mij bezig met school en werk. Ook heb ik een aantal hobby's, zo vind ik paardrijden, kleding en luchtvaart erg leuk en interessant. Mijn doel is om na mijn vwo deel te nemen aan de KLM-Flight academy. Hier word je in een tijdsbestek van 22 maanden opgeleid tot piloot. Uiteindelijk  zou ik graag willen emigreren naar Canada om daar mijn gezin en leven op te bouwen.

 

Wat doe ik?

Allereerst ga ik samen met mijn team opzoek naar een opdrachtgever. Indien wij een probleemstelling of opdracht ontvangen, is het de bedoeling dat wij hiervoor een toepasselijke oplossing of uitwerking bedenken. Wij moeten de desbetreffende oplossing/uitwerking vinden in een tijdsbestek van ongeveer een half jaar. Echter bedenken wij niet zomaar een oplossing, maar een oplossing die door middel van degelijk onderzoek onderbouwd is. Uiteindelijk overhandigen wij onze oplossing/uitwerking aan de opdrachtgever en is ons werk voltooid.

 

Hoe ga ik te werk?

Vooraf doe ik samen met mijn team een grondig vooronderzoek waarbij we alle benodigde informatie en vaardigheden proberen te bemachtigen. Vervolgens gaan wij om tafel zitten met onze onafhankelijke expert die een studie in het desbetreffende vakgebied heeft gevolgd. Hieraan kunnen wij onze vragen in kwestie stellen om zo een oplossing/uitwerking in beeld te brengen. De volgende stap zal het oppervlakkig realiseren van de oplossing/uitwerking zijn (denk hierbij aan een soort alpha stadium). Als dat stadium is afgerond verlangen wij contact met de opdrachtgever om over de oplossing/uitwerking praten en tot de conclusie te komen of wij hiermee verder gaan. Indien er geen akkoord gegeven wordt zullen wij een andere oplossing/uitwerking zoeken en dit proces herhalen. In het geval dat er wel akkoord wordt gegeven, zullen wij de oplossing/uitwerking verder realiseren en daarbij dieper ingaan op de functionaliteit en kwaliteit van de oplossing. Ook zullen wij op kleine schaal meerde tests uitvoeren. Als wij uiteindelijk alle benodigde stappen hebben uitgevoerd hopen wij met trots een mooi eindproduct te kunnen presenteren.